Проверка на автомобил


Проверка на Технически преглед

Проверката предоставя информация само за автомобили преминали на частен пункт за технически прегледи,но не и за такъв при първоначална регистрация в КАТ.

Проверка на Гражданска Отговорност

Проверката предоставя информация дали автомобила Ви има валидна към момента полица Гражданска Отговорност и застрахователната компания при която е сключена.

Проверка за активна Винетка

Проверката предоставя информация за валидността на Винетката за избраният автомобил.

Проверка за глоби от кат

Проверката предоставя информация за наложените глоби на собственика на автомобила и възможност за извършване на плащане.

ПРОВЕРКА НА ДАНЪК ЗА МПС

Проверката предоставя приблизителна стойност на данъка за автомобила Ви,като може да варира според определената наредба за съответната община.

ПРОВЕРКА НА АВТОМОБИЛ ПО НОМЕР НА ШАСИ

Проверката предоставя информация за автомобила чрез декодиране на въведеният от Вас VIN номер,като има опция за подробен доклад за съответната марка и модел.

проверка на автомобил с инструменти

Проверката на автомобила се извършва посредством професионални инструменти с които може да получите информация за дебелината на боята и лаковото покритие на автомобила,автодиагностика OBD2 за техническото състояние на колата за грешки, реални километри и показатели при работа на двигателя.

ПРОВЕРКА НА МИТО НА МПС

Проверката предоставя информация за стойността на митото за мпс нов внос от трети за Европейският съюз страни на база покупно-продажната цена и транспортни разходи под формата на електронен калкулатор.

ПРОВЕРКА НА ДОКУМЕНТИ за РЕГИСТРАЦИЯ НА МПС

Проверката предоставя информация дали имате необходимите документи за регистрация на мпс.Необходимо е само да попълнете елементарен електронен формуляр.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.